Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Minden kategória
Média és események
November 17, 2023

A Periodmed Medical izgalmas pillanatai az 55. Düsseldorfi Nemzetközi Kórház- és Orvostechnikai Kiállításon Németországban 2023-ban

A Periodmed Medical termékeit széles körben forgalmazzák Ázsiában, Afrikában, Latin-Amerikában, Európában és Észak-Amerikában. Professzionális ultrahangos orvosi berendezések szolgáltatást nyújtunk világszerte több tucat országban és régióban, beleértve az Egyesült Államokat, Mexikót, Hondurast, Argentínát, Brazíliát, Chilét, Perut, Oroszországot, Lengyelországot, a Cseh Köztársaságot, az Egyesült Királyságot, Szerbiát, Horvátországot, Ausztráliát, Egyiptomot. , Marokkó, Kenya, Uganda, Tanzánia, Zambia, Zimbabwe, Japán, Dél-Korea, India, Törökország, Szíria, Pakisztán stb. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb orvosi megoldásokat kínáljuk a globális betegek és egészségügyi szakemberek számára, javítva az egészségügyi színvonalat és a szolgáltatás minőségét.

1
2
3
4

Az ügyfélélmény és a szolgáltatási lefedettség további javítása érdekében a Periodmed Medical irodákat és fióktelepeket kíván létrehozni Kína különböző tartományaiban és városaiban a hazai ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében. Emellett azt tervezzük, hogy 2024 után tengerentúli helyi fiókokat hozunk létre Európában és Indiában, hogy tovább bővítsük nemzetközi piaci befolyásunkat, és elősegítsük a globális orvosi technológia fejlődését.

5
6
7
8

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége a Periodmed Medical termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal csapatunkhoz. Bízunk benne, hogy a legjobb orvosi ultrahang technológiai támogatást nyújthatjuk Önnek.

Székhely címe: 13. emelet, C1 épület, Mingyang tér, Software Park,

Gazdaságfejlesztési kerület, Xuzhou

A gyár címe: 9-es számú épület, B terület, Dian Dian ipari park, Xuzhou ipari zóna, Jiawang kerület, Xuzhou város, Jiangsu tartomány

Tengerentúli periódusos ultrahangos orvosi hivatalos e-mail: [e-mail védett]

Periodmed Ultrasound Medical hivatalos webhelye: www.periodmed.com

Értékesítési forródrót: +86 516 68910108 (háziorvosi)

+86 516 68910109 (tengerentúli orvosi)

WhatsApp: +86 15005204265